Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/baxadvie/public_html/bvdi.nl/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/baxadvie/public_html/bvdi.nl/wp-includes/plugin.php on line 571

Wie zijn wij

Bax Victory Direct Insurances (BVDI) is een handelsnaam van Bax Adviesgroep BV. BVDI werkt samen met een service provider die de inkoop, verzekeringsadministratie, financiële administratie en schadebehandeling verzorgt.

Op deze website kunt u zelf de premies van verzekeringen berekenen en vergelijken, verzekeringsvoorwaarden vergelijken en de verzekering van uw keuze online afsluiten zonder advies van een financieel dienstverlener. Dit wordt binnen de Wet financieel toezicht (Wft) “execution only” genoemd. Mocht u via onze website een verzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies en kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor enige schade die het gevolg is van een onjuiste keuze die u hebt gemaakt of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag. Alle zaken op onze website geschieden op basis van “execution only”.

 

Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders, wilt u toch advies of heeft u vragen over de Wet financieel toezicht (Wft) of “execution only”, aarzel dan niet en neem contact op via bvdi@baxadviesgroep.nl of klik hier en wij bellen u direct terug.
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft BVDI een vergunning verleend.

Comments are closed.